Комментарии

 • Книга Владимир Шебзухов «Духовная поэзия» вышла в продажу ...

  Подробнее...

   
 • Вы главное ночью в лес не ходите. Скоро примут меры.

  Подробнее...

   
 • Благодарю за комментарий! Да, я тоже думала о рогатке, ведь я ...

  Подробнее...

   
 • Детям лучше рогатки сделать :). Но бита тоже подойдет

  Подробнее...

De Tuin der LustenMuseum De Buitenplaats Eelde is een van de weinige musea van de moderne kunst, dat nog steeds de kunst, de smaak en de muziek op niveau houdt. Het is al van de ingang duidelijk voor iedereen, dat achter de deur van het antroposofische gebouw, ontwikkeld door Ton Alberts, een architect van de mooiste gebouw in Nederland, Gasunie, (volgens de lezers van “TROUW”)geen kindergeklieder op de muren hangt. Elke keer wordt de expositie nauwkeurig samengesteld door de mensen, die wel iets van de elegantie en de passie weten. En dit is nog los

van de schitterende tuin, die in zijn groene palmen veel mooie figuratieve belden verbergt. Deze keer is er een bijzondere tentoonstelling met een mithologische en geheimzinnige naam “De Tuin der Lusten”.

Hoofdredacteur EH Rayisa Warner

Zoetig ruikend maar met zure smaak, verleidelijk ogend maar met gif van binnen… speciaal voor deze tentoonstelling verbeeldden tientallen kunstenaars de zinnelijke ver- of soms misleidingen van moeder natuur.

In brons gegoten paartjes van Natasja Bennink verlustigen zich achter de heggen buiten in de dwaaltuin. Olga Wiese tovert een levensgrote anamorfose tevoorschijn. Deze vormt het stralende middelpunt van tientallen kijkdozen, Tuintjes-der-lusten op handzaam formaat. In de kamerbrede kijkdoos ‘Lusthof’ van Jan Steen en Koen van der Velden bent u als bezoeker welkom om, als het licht brandt, zelf een rol te spelen. Aan de wand en op andere plaatsen vormen werken van onder andere Eveline van Duyl, Douwe Elias, Eline Krottje, Melle en Matthijs Röling een lust voor het oog.

Kijkdozen van: Edwin Aafjes, Ilse Brul, Jakobine von Dömming, Eveline van Duyl, Ina Fekken, Anita Franken, Albert Geertjes, Hans Hage, Peter Hiemstra, Herman van Hoogdalem, Els Jörg, Lucas Klein, Pieter Jan Kuiken, Theo Leydekkers, Annelies Middel, Martin Mondeel, Harro Nikkels, Sophie Noordam, Paola Pasculli, Rein Pol, Aldrik Salverda, Cora Samethini, Henk Slomp, Roelfien Steen, John Stoel, Patricia Suer, Herman Tulp, Ed Ubels, Joop Vegter, Koen van der Velden, Hein van de Water, Olga Wiese en Fiona Zondervan met Gert Bakker.

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить

Для пользователей

   

На сайте

Сейчас 297 гостей на сайте