Комментарии

 • Вы главное ночью в лес не ходите. Скоро примут меры.

  Подробнее...

   
 • Благодарю за комментарий! Да, я тоже думала о рогатке, ведь я ...

  Подробнее...

   
 • Детям лучше рогатки сделать :). Но бита тоже подойдет

  Подробнее...

   
 • Две снежинки Владимир Шебзухов читает автор видео ...

  Подробнее...

Agenda IGRus (International Groninger Russian) apriel 20125 april Donderdag 13.00 –  Bezoek Termaal  bad en expositie van de Russische beeldhouwer
Aleksandr Taratynov in het badjaspark
Locatie Fontana Nieuwe Schans
Kosten 12,25 entree termaalbad (aub  zich op tijd melden in verband met  beperkte aantal plekken in de auto. U bent in reisgezelschap van de anderen in 2 auto's: van Elya en Rayisa)

9 april - (15.00 uur)- Presentatie van het boek van Remco Reiding " Kind van het Ereveld" in Leusden (ISVW aan de Dodeweg) http://www.russisch-ereveld.nl/index.html - In verband met toegang alleen op persoonlijke uitnodigingen onze groepsbezoek is verplaatst naar 12 mei! :

Op 12 mei organiseert de Stichting Russisch Ereveld in samenwerking met Stichting·Dodenakkers.nl een dag voor adoptanten en donateurs.
Ook anderen zijn daarbij welkom. Programma: ontvangst met koffie/thee, rondleiding met·gids bij Kamp Amersfoort, vertoning documentaire
over Russisch Ereveld, toelichting en rondleiding van Remco Reiding op het ereveld en een lunch met soep en broodjes en wederom koffie/thee.
Misschien een geschikt moment om kennis·te maken met het ereveld en mijn activiteiten? Kosten (i.v.m. lunch e.d.): 15 euro (voor adoptanten/donateurs: 9,95).

14 apriel -23.30 uur Middernachtsgebed, wegdragen van de Epitaaf- Russische orthodox kerk.

Lees meer...(druk linksonder)

19 apriel -Taalondersteuning Menzis-Humanitas( alleen genodigden van Humanitas)
Indien u hierin geïnteresseerd bent, kunt u voor aanmelding of vragen contact opnemen met Martha Gordijn, tel.: 050 - 312 60 00 of via Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить

Для пользователей

   

На сайте

Сейчас 204 гостей на сайте