Комментарии

  • Mens wikt, maar God beschikt.

    Подробнее...

     
  • Спасибо за интерес к моим стихам

    Подробнее...

     
  • www.youtube.com/.../ (https://www.youtube.com/watch?v=B9uTIhfbYbU&feature=youtu.be)

    Подробнее...

     
  • Раиса. Спасибо за Ваше обращение. Прикрепляю ссылку на видеоролик-отче т с этого мероприятия.

    Подробнее...

     
  • Хочу поблагодарить Раису Варнер за такие правильные слова. Полностью поддерживаю и согласна с каждым ...

    Подробнее...

Agenda october-novemberZo 27 okt 2013, 11:30u € 9,- / korting Oorlog en vrede. volgens L Tolstoy
Regie: Sergej Bondartsjoek Sovjet-Unie, 1967, 345 minuten, Russisch/Duits/Frans gesproken, Engels ondertiteld
Met: Lyudmila Saveleva, Vyacheslav Tikhonov en Sergej Bondartsjoek
Locatie:ForumImages, Hereplein 73, Groningen
Extra:De voorstelling is opgedeeld in vier delen met twee korte en een normale pauze van 20 minuten.
U kunt kaarten reserveren vanaf maandagavond 21 oktober op het telefoonnummer 050 312 04 33. De kassa is op werkdagen bereikbaar vanaf 15.30 uur, op zaterdag vanaf 12.30 uur en op zondag vanaf 10.30 uur.

Maandag 28 oktober 2013 19.30  Arctisch Centrum, Aweg 30 GroningenToegang € 2,
Kleine Arctische volken van Siberië: de geschiedenis van hun bedreigde talen en culturen. Tjeerd de Graaf.

Tjeerd de Graaf heeft zich sinds 1990 gespecialiseerd in de fonetische aspecten van volkenkundig en taalkundig onderzoek. In 1990 nam hij deel aan een Japanse veldwerkexpeditie naar het eiland Sachalin... Sindsdien volgden meerdere projecten met Japanse en Russische collega’s, in het bijzonder met de universiteit van Sint-Petersburg. Na zijn pensionering in 2003 kan de spreker zijn onderzoekactiviteiten voortzetten als medewerker bij het Europese Mercator Centrum voor Meertaligheid en Taalleren van de Fryske Akademy.

7 november om 17 uur Buurthuis De Wijert in Groningen (Vanaf 16 uur kan iedereen aansluiten in de rij. Totaal maar 100 maaltijden. OP=OP) De maaltijd kost € 2,50 p/st . Russian Culinair kookt 100

proletarische-sovjet feestelijke gerechten: salade Olivier (sovjet variant), salade Haring onder een bontjas, rode bieten- en wortelsalade met kaas en waalnoten, Boeuf stroganoff met puree en boekweit garnering

met spitskoolsalade Vitaminny en als toetje Honingkoek (medowik). Iedereen is welkom.
8 november 2013- Martiniplaza, Groningen, 20.30 Hermitageconcert.
prijs 25 € (via het Cente for Russian Studies 17,50€ kijk hieronder)
vrijdag 8 november: 20.30 uur
vrijdag 8 november: 20.30 uur
 http://www.irenafilippova.nl/hermitage-concert/
 http://www.martiniplaza.nl/evenementen/hermitage-concert

Kies prijssoort: RUG
Gebruik actiecode: hermitage

 Op donderdag 14 november 2013 om 18.30 in Goudvink in Vinkhuizen geeft Russian Culinair en cuisinier Ilona Cherepanova een Workshop over de sporen van Franse cuisine in de Russische keuken... een adellijke variant van Russische salade Olivier  met wilde gevogelte, rivierkreeften en kaviaar, dat voor de Revolutie werd bereid, rundvlees op z'n Russisch “á la Française”, Julienne met champignons en taart Charlotka. De workshop kost € 25,-- p.p. (inclusief welkomstdrankje).
Met inschrijven vòòr 8 november (en betaald)- een aantrekkelijke korting van €7,50. U hoeft dan slechts €17,50 betalen i.p.v. € 25,--( te voldoen tot en met 7 november) Aanmelden: mob. 06-20243559 (Ilona) / email Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

24 novemner, Zondag 15.00-17.30-  bij GASUNIE is opening expositie  - "Around the corner is the forest"  van de Kunstenaren Sandra de Groot en Oscar Venema.

Concourslaan 17 Groningen

Leden IGRus(International Groninger Russian) zijn van harte welkom! Entree - gratis!

van 27 t/m 30 november 2013 de “Week van de Russische taal en cultuur”

Het jaar 2013 is uitgeroepen tot het Vriendschapsjaar Nederland-Rusland. In het kader daarvan organiseert de Rijksuniversiteit Groningen in samenwerking met de Universiteit van Tver in Rusland van 27 t/m 30 november 2013 de “Week van de Russische taal en cultuur”. PROGRAMMA is te zien:
http://www.rug.nl/let/organization/bestuur-afdelingen-en-medewerkers/afdelingen/afdeling-slavisch/week-van-de-russische-taal-en-cultuur/programma/

29 november FORUM IMAGES Groningen vanaf 17.00 : "Rossija Today" (SCHERP!)

Woon deze avond over Rusland en Poetin, Pussy Riot & Pirosjki bij. Met Jelle Brandt Corstius die praat over hoe Nederland-Rusland Jaar zo kon ontsporen. Wat kunnen we in Nederland het beste doen om homo’s, Greenpeace-activisten of kunstenaars te helpen? Verder met onder andere Arnold van Bruggen (historicus), Vladimir Gelman (hoogleraar Politieke Wetenschappen), Katja Sokolova (curator/onderzoeker) en Tony van der Togt (diplomaat). Het programma:

http://www.groningerforum.nl/agenda/andere-activiteiten/rossija-today 

На сайте

Сейчас 656 гостей и ни одного зарегистрированного пользователя на сайте

Также читайте