Комментарии

 • Mens wikt, maar God beschikt.

  Подробнее...

   
 • Спасибо за интерес к моим стихам

  Подробнее...

   
 • www.youtube.com/.../ (https://www.youtube.com/watch?v=B9uTIhfbYbU&feature=youtu.be)

  Подробнее...

   
 • Раиса. Спасибо за Ваше обращение. Прикрепляю ссылку на видеоролик-отче т с этого мероприятия.

  Подробнее...

   
 • Хочу поблагодарить Раису Варнер за такие правильные слова. Полностью поддерживаю и согласна с каждым ...

  Подробнее...

Lustrum Proeven in GroningenOp 1 en 2 september 2012 beleeft hét culinaire evenement van Noord-Nederland Proeven in Groningen alweer zijn vijfde editie! Proeven in Groningen: een bewezen succesvol culinair evenement, dat bezoekers de gelegenheid biedt kennis te maken met gerechten van toprestaurants. Elk jaar komen er meer mensen af op de onweerstaanbare geuren van Proeven in Groningen.

Vanuit heel Groningen en omgeving is er animo voor het uitproberen van culinaire hoogstandjes. Om iedereen te bedienen verzamelen 22 deelnemers uit stad en ommeland zich op het voor- en middenplein van het Harmoniecomplex aan de Oude Kijk in het Jatstraat. Dit intieme plein staat met de vele verschillende kraampjes garant voor een gezellige, knusse sfeer. Nieuw dit jaar is het Wolthoorn & Co Bierlokaal: een autheniek bierlokaal waar u 11 verschillende bieren kunt proeven.

Vorig jaar, bij de vierde editie van het festijn, kwamen ruim 5500 bezoekers af op de onweerstaanbare geuren van Proeven in Groningen. Dit jaar  - de lustrumeditie - verwachten de organisatoren minstens 6500 bezoekers. Werkt het weer niet mee? Geen probleem, er zijn volop schuilmogelijkheden onder de gewelven van het Harmoniegebouw, in de tenten en onder de talrijke parasols.

Proeven in Groningen is voor iedereen toegankelijk. Geen entree! Bezoekers kunnen muntjes kopen voor € 1,50 per stuk. U kunt gerechten proeven zo veel als u wilt. De prijs per gerecht varieert van 1 tot en met 3 muntjes.

Openingstijden
Zaterdag 1 september 2012: 12.00 - 21.00 uur
Zondag 2 september 2012: 12.00 - 19.00 uur

Locatie
Voor- en middenplein Harmoniecomplex - Oude Kijk in 't Jatstraat Groningen

На сайте

Сейчас 284 гостей и ни одного зарегистрированного пользователя на сайте

Также читайте