Oekraine TRIGGER HAPPYTen eerste: Ik ben door niemand betaald (van welke kant dan ook).
Ten tweede: Ik ben geen Rus.
Ten derde: Mijn familie woont in het Oosten van Oekraïne. Zij zijn niet pro-Putins. Integendeel. Maar het maakt niet meer uit, bij wie zij horen, als de oorlog maar stopt.
Ten vierde: Ik heb goede vrienden in Oekraïne en in Europa, die echte oost- en west- Oekraïners zijn. Zij zijn leuke mensen. Mijn excuses, als ik iemand met dit artikel pijn doe.
Ten vijfde: Als Oekraine bij EU hoort, kan mijn familie bij mij op bezoek komen zonder dat gedoe met visum. Het kan ook meer welzijn betekenen voor hen.

Daar zijn eigenlijk wel wederzijdse (die van mij en van mijn familie) belangen bij om het zo te laten gebeuren. Maar ik ben een eerlijke mens. Het klopt niet, dat Oekraïne nooit iets kwalijk werd genomen!
- Zij verboden Russischtalige minderheid Russisch te spreken...

- Zij houden geen rekening met het volk.
- Zij hebben geen eerlijke verkiezingen gehad. (Putin werd dat toch altijd verweten)
- Zij doden eigen soldaten, omdat die in het volk niet willen schieten.

https://www.youtube.com/watch?v=nRzszsWoCHE
http://www.tvc.ru/news/show/id/40312
http://www.rus-obr.ru/days/31523

Mijn goede vrienden en kennissen van verschillende nationaliteiten, die in Nederland wonen en ikzelf vinden:
De informatie in Nederland werd eenzijdig gebracht.
Het werd Rusland steeds verweten, dat zij Krim hebben gepakt.

Wat verwachtte NEDERLAND? Dat Amerika kan overaal in de wereld intrappen, en Putin heeft geen recht om Rusland te beschermen? it is toch glashelder, dat de hedendaagse scenario een slime en goed opgeleide president kon voruitzien!

Maar los van de politiek.

Toen ik in Oekraine woonde, was ik vaak genoeg op vakantie in Krim. De grootste deel van de inwoners hebben Russen altijd graag gewild. Nog meer - dankzij Russen kom Krim ubehoubt bestaan, net als heel veel landen, waar Russische toeristen voor de grootste inkomsten zorgen. De grootste deel van het volk van Krim wilde bij Rusland horen. Is dit niet DEMOCRATISCH genoeg?

Ok. Laat staan, dat het wel gebeurd is – Oekraïne bij EU. Wat betekent het voor Nederland? Een gemiddelde Oekraïense mens kent een belang – zichzelf. Ik kan het voorstellen, dat men fatsoenlijk wil leven. Maar daarvoor hoef je een andere niet vuil maken! De mentaliteit: als een boer in Oekraïne eens eigen tuin van onkruid vrij maakt, gooit hij deze over het hek, bij de beuren. Dit zeg ik uit mijn persoonlijke ervaring van 17 jaar in dat land.

Nederland wordt vuil. Nederland wordt arm. Nederland wordt crimineel. Er zijn genoeg mensen met deug in dat land. Maar zij bepalen niets.

Rayisa Warner

Светлая Память

Светлая Память Ушедшим Любимым