Dun is de mode, dé nieuwste theatershow van Eric Dikeb!Wie kent hm niet? Nadat Eric Dikeb furore maakte op radio3fm, brak hij door als zanger van de apres ski hits. Meer dan 1 miljoen singles van zijn ‘Pizzahut’ gingen over de toonbank en het nummer bereikte de hoogste regionen in de Nederlandse en internationale hitlijsten. Maar daar bleef het niet bij. Ook de opvolgers werden grote hits en Eric bereikte de status van een graag geziene entertainer op de grote feesten en partijen. Ook verscheen Eric met grote regelmaat op radio en televisie en werd hij de ster van het programma ‘Big Diet’. Daarnaast is Eric bekend als producer en wist hij een aantal nummers in te zenden voor het nationaal songfestival, waaronder het nummer ‘Celeste’ van Bas en Joel (finalisten Idols). Met zangeres Jacqueline zette Eric Dikeb de media op

zijn kop niet in de laatste plaats vanwege zijn ‘ruzie’ met Gordon. Inmiddels zit Eric Dikeb weer op zijn vertrouwde plek bij Rob Stenders en mogen de radio luisteraars zich heugen op de spraakmakende acties van Eric.

En nu is het tijd voor een theater tour. Eric die al jarenlang

worstelt met overgewicht en die al vele dieetprogramma’s heeft uitgeprobeerd is ten einde raad. Er is nog maar één oplossing en dat is volledige verbanning naar een onbewoond eiland. Slechts één koffer kan hij meenemen. En die wordt volgepakt met repen chocola en zakken chips. Want Eric kan niet zonder zijn snacks. Eric vertelt over zijn strijd tegen het overgewicht. Maar er is natuurlijk meer. Als radio dj heeft Eric veel bn’ers leren kennen. En hij kan ze ook nadoen. Op zijn eiland raakt Eric in gesprek met deze bekende mensen en in een reis door de tijd leren we Eric steeds beter kennen. Of juist niet, zijn het hallucinaties? Deze hallucinaties worden doorbroken door de komst van personen die in het verhaal van Eric niet mogen ontbreken, zo ook ‘diva’ Jacqueline. Eric zingt, danst, speelt, tapt een mop, vertelt een verhaal en neemt je mee op een wonderlijke ontdekkingsreis.

kaartjes en trailer zijn hier te vinden:

www.musicalmoments.nl

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Светлая Память

Светлая Память Ушедшим Любимым